Categories
Novosti

Organizacija uz podršku HURA-e najavila Dan agencijske solidarnosti

Međusobna potpora, pomoć i solidarnost stoje iza ideje organizacije velikog tuluma domaće industrije tržišnog komuniciranja…

Industrija tržišnog komuniciranja nesumnjivo je snažno pogođena trenutnom pandemijom koja za posljedicu ima i gospodarsku krizu. Agencije bilježe značajne gubitke i pad prometa, a izoliranost i rad od doma, unatoč svim naporima, utječu na moral i optimizam svih nas.

Inspirirani HURA-inom podrškom u vidu svakodnevnog, pravovremenog izvještavanja o gospodarskim mjerama i naporima koje Uprava ulaže, te organizacijom različitih korisnih webinara, Organizacija je, uz podršku HURA-e, odlučila dati svoj obol i inicirati projekt koji će našoj profesionalnoj zajednici pružiti razlog za veselje i optimizam u ovim trenutcima izoliranosti i krize.

Međusobna potpora, pomoć i solidarnost stoje iza ideje organizacije velikog tuluma domaće industrije tržišnog komuniciranja. Dan agencijske solidarnosti – DAS Party, zamišljen je kao kolaboracija i zajednički projekt svih zainteresiranih agencija i sudionika industrije, uključujući klijente, medije i dobavljače, stoga je ovo ujedno i poziv svima zainteresiranima da se jave i budu dio organizacije najboljeg tuluma kojeg je ova industrija vidjela.

Datum je nepoznat, o mjestu okupljanja još se raspravlja, key visual nemamo, ali volja i želja su tu! Kako bi se agencijski kreativci na trenutak odmorili od razdvajanja elemenata raznih logotipa kao simbola socijalne distance, pred agencije stavljamo izazov kreiranja slogana i vizualnog identiteta DAS Partyja. Ideja je da svaka agencija predstavi svoje viđenje ovog tuluma, a mi ćemo iz tjedna u tjedan predstavljati vaša rješenja.