Categories
Novosti

Nemoj plakat’ – napravi plakat!

Uključi se u osmišljavanje plakata za DAS party. Napuni laptop, očisti ekran i tipkovnicu i prioni na posao. Poveži se sa svojim kolegama i krenite raditi ono što najbolje znate…

Uključi se u osmišljavanje plakata za DAS party – trebamo sve copywritere, dizajnere, kreativne i art direktore, sve ljude dobre volje (a znamo da vas ima, tamo u stvarnom svijetu) koji mogu dati svoj kreativni doprinos.

Zato napuni laptop, očisti ekran i tipkovnicu i prioni na posao. Poveži se sa svojim kolegama i krenite raditi ono što najbolje znate. Pošaljite svoje prijedloge, a onaj koji struka ocijeni najboljim postat će plakat za DAS party!

Ako vam treba dodatna motivacija, znajte da ćemo pred sam party otvoriti glasanje za najbolji plakat. Svoje prijedloge možete do srijede, 20. 27. svibnja* uploadati OVDJE, a mi ćemo iz tjedna u tjedan predstavljati vas i vaša rješenja.**

Brief je jednostavan, plakat B1 formata treba predstavljati vaše viđenje vizualnog identiteta tuluma uz obavezne elemente – DAS party logo i slogan. Za eventualna pitanja javite nam se na info@dasparty.org.

* Ovo nije IdejaX zato nemojte čekati zadnji dan, plakati će se predstavljati po redu zaprimanja.

** Znamo kako je teško odlučiti se za jedno rješenje, zato svaka agencija može poslati max. 3 plakata.